Queenessa Liana ♥
senior
Thursday, 24 January 2013 | 06:31 | 0comments
HEY ? assalamualaikum .. 
dah terlalu lame ana tak berblogging kang ? entry ana pom dah berhabuk dah . 
agak rindu laa kat blog ana yang simple nih . haa .. sekarang perut da kenyang .. bole laa jari ni nak bekerja keras untuk ana pulak . tadi makan burger bakar .. aum .. yummy yummy .. bapok tebal daging err . tapi best .. sampai tak habes .
sekarang kang daa masuk 2013 . n umo pom dah meningkat . sekarang ana dah sweet 7teen . haha . macam  mimpi pulak . SPM candidate dohh hooo ... haha . it's a dream ???
be in your real life nazatuliana !! 
saya dah jadi senior . haha . tapi malang , orang tetap cakap ana darjah 3 . OMG ! saya dah besar oke ?
hahaha . sekarang duduk hostel daa bertambah best . selama ni kalau tahu minggu tu bole balik , awal3 lagi dah berkemas . tapi sekarang , pagi nak balik tuu baru kemas . mujur laa ana dapat rasa gtu kang . dok laa susoh ke mok & abah nok g kat ana sokmo .
haa .. sekarang ana dah naik kelas . kelas 5 Elit . mak aiii , tension lol .. omwork macam gunung ... harus laa bekerja keras sikit . ehh ,  . sekarang ana dah jadi senior . budak2 form 4 baru masuk ramai , cantik cantik n hansem hansem :)... oke laa . that's all . mengantuk da ni . esok nak g joging lak . tata tutu titi . 

kami budak teknikal .

curi-curi online facebook .


haha . 

fly .




Older Post | Newer Post
King ♥ Queen


Hi, peeps. Welcome to my blog. Queenessa Liana here :) Yon's forever ♥ Btw a big thanks to Amer Izzat for these icons below and this awesome blogskin plus, thanks to Timmy because helped me renovated my blog *tepuk tangan*


diary ♥

applause ♥
Template by me, Tutorials from Wanaseoby and icons from Amer Izzat.
All photos & gifs are from tumblr